Geert Bonne

Hallo, ik ben
Geert Bonne

Al meer dan 30 jaar ben ik actief in de muziekwereld. Ik verdiende mijn eerste strepen als DJ reeds als 10-jarige. Rond mijn 20ste levensjaar maakte ik er ook professioneel mijn beroep van en kwam er snel een eigen installatie bij. In de loop der jaren groeide ik uit tot een allround DJ met een persoonlijke aanpak. En dat meen ik ook: alles is bespreekbaar. Want mijn ervaring leerde me dat elk feest anders is. Daarom vind je bij ons geen vaste formules om uit te kiezen, wij werken een voorstel op maat uit dat past bij jouw behoeften.
icon
ONZE PERSOONLIJKE AANPAK
Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij naar je wensen. Je muzieksmaak, de vereiste belichting, de locatie, je gasten, de benodigde installatie, het type feest, … dit alles vraagt een mix op maat, zodat jij en je gasten kunnen genieten van de muziek en van een fijne avond.
icon
EEN GOEDE VOORBEREIDING VOORAF
Wij gaan steeds op voorhand naar je locatie kijken, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Op de dag zelf zorgen we dat onze installatie volledig klaarstaat nog voor het feest begint!
icon
PROFESSIONEEL MATERIAAL
Mooie muziek verdient een mooi geluid. Onze goed uitgerust installatie brengt de muziek op de perfecte manier bij de gasten én op de dansvloer. Ook verlichting kunnen wij voor onze rekening nemen.
icon
MEER DAN 30 JAAR ERVARING
Dankzij onze ervaring mag je rekenen op een professioneel team, de beste muziek en een geslaagd feest!
icon
ALLROUND DJ SERVICES
Van privé-verjaardagsfeest tot bedrijfsfeest, van trouwfeest tot kinderdisco, bij DJ Bonne kan je terecht voor alle soorten feesten in alle thema’s. Wij passen ons aan aan jouw vereisten.
icon
JOUW MUZIEKKEUZE STAAT CENTRAAL
Rock-klassiekers, New-wave, Belpop, Disco, Pop, Rock ‘n roll, hedendaagse hits, alternatieve rock, R&B, fuif-klassiekers, back to the nineties, jaren ’80, reggae, … het is maar een greep uit onze uitgebreide muziekcollectie.
icon
EEN VAST DJ TEAM
In ons team vind je naast DJ Bonne zelf nog twee collega-DJ’s die ter beschikking staan. In functie van beschikbaarheid kiezen wij voor jou de DJ uit voor jouw event. Ook zal je in geval van ziekte of noodzaak nooit voor slechte verrassingen komen te staan.
Over ons

Heb je vragen over onze manier van werken, onze muziekcollectie of andere?